Rólunk

Anna van Doremalen

Alapító

The essence of femininity is to absolutely love being a woman - Madonna

Kislány korom óta rajongok a ruhákért, főleg a nőiesebb darabokért, na meg persze a lovakért! Életem során volt egy meghatározó időszak, mikor nemzetközi modellként dolgoztam a világ számos pontján, ekkor mélyebb betekintést nyerhettem a divat és tervezés világába, ahol teljesen magával ragadott az alkotásban rejlő kreativitás. 

Elvarázsolt a sok különféle stílus, anyag és szabásvonal. Rengeteget tapasztaltam, milyen a mutatós, egyben kényelmes viselet. Ez a szemléletmód beleivódott az életembe a sportruházat választása során is. 
Sportolás közben hajlamosak vagyunk megfeledkezni női mivoltunkról, és inkább csak a kényelemre koncentrálunk.

Egyik nap megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék egy minden igényt kielégítő saját ruhamárkát, ahol a könnyed anyagokat, nőies szabásvonalakat részesítjük előnyben.
Ezért alkottam meg a Philout Equestrian Clothing nevű márkát, hogy mindig azok az ízig-vérig nők tudjunk maradni, akik a mindennapokban is vagyunk.

Filozófia

Márkánk filozófiájának középpontjában a kifinomult design és az elegáns stílus áll, a legapróbb részletekig kidolgozva. Az innovatív formatervezés mellett kiváló ár-érték arányt kínálunk. Darabjaink a legnagyobb szenvedéllyel, gondos odafigyelés mellett készülnek, már az anyagok kiválasztástól kezdve.

A Philou egy új márka a piacon, egy teljesen új megközelítéssel. Gondolom, most felmerül benned a kérdés, hogy ugyan mit is tudna nyújtani neked egy új induló márka, amit a többiek nem?!

A friss lendületet, az újdonság erejét, hogy jobban akarjuk, mint a már működő konkurensek. A bennünk élő lelohaszthatalan szenvedélyt, és a legfontosabb, hogy: Jól akarjuk csinálni, amit csinálunk, hogy egy világszerte ismert kiváló lovasruházati márkává avanzsáljunk az időtálló minőség jegyében, és új piaci trendeket hozzunk létre, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez illő legkényelmesebb darabokat, és kitűnhessen a tömegből. Az anyagok beszerzésétől, a tervezéstől, egészen az utolsó gomb felvarrásáig minden Európában történik, etikus munkakörülmények között.

KOSARAM 0

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró